AccueilNederlandOekraïne: de neerwaartse...

Oekraïne: de neerwaartse spiraal van de winter gedocumenteerd door VN-agentschappen

14 december 2022 Humanitaire hulp Negen maanden nadat Rusland Oekraïne is binnengevallen, worden huishoudens op het platteland in toenemende mate gedwongen hun landbouwactiviteiten te verminderen of stop te zetten, volgens een nieuw onderzoek dat woensdag is gepubliceerd door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO). Uit de bevindingen bleek dat een op de vier van de 5.200 respondenten de landbouw had verminderd of stopgezet […]

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

VN bevestigt solidariteit met het Palestijnse volk op Internationale Dag europahoy.news

De jaarlijkse waarneming van 29 november markeert de dag in 1947 waarop de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties een resolutie aannam over de verdeling van Palestina in twee onafhankelijke staten, een Arabische en een Joodse. De verdrijving van Palestijnen...

L’Union européenne et le conflit Azerbaïdjan-Arménie : entre médiations et obstacles

L'instauration d'une souveraineté territoriale pour chaque État du monde est une nécessité, c'est à cet égard que l'Azerbaïdjan, en reprenant le contrôle du Haut-Karabakh en septembre après une offensive éclair, peut faire valoir qu'il cherchait à restaurer sa souveraineté...

modeboetieks en traditionele markten europahoy.news

Luik, winkelbestemming: modeboetieks en traditionele markten Luik, de charmante Belgische stad in Wallonië, is veel meer dan alleen een toeristische bestemming. Luik staat bekend om zijn rijke culturele en historische erfgoed en is ook een aantrekkelijke stad voor shopaholics....

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.