AccueilNederlandKarachi-geloofsleiders sluiten zich...

Karachi-geloofsleiders sluiten zich aan bij #ShineALight-campagne om Chanoeka te vieren

Religieuze leiders in Karachi steken een kaars aan om deel te nemen aan de campagne #ShineALight on Antisemitism and Hate

Spotlight op antisemitisme - Religieuze leiders in Karachi doen mee aan #ShineALight-campagne om Chanoeka te vieren
Laten we de duisternis van haat verdrijven met dit licht

KARACHI, SINDH, PAKISTAN, 23 december 2022 – In een poging om solidariteit te tonen met de Joodse gemeenschap over de hele wereld op de feestdag van Chanoeka, sloegen religieuze leiders de handen ineen en staken een kaars aan om licht te werpen op de duisternis van haat. American Muslim and Multireligieuze Women’s Empowerment Council, geleid door Anila Ali, en CISP onder leiding van Allama Ahsan Siddiqui hield op 20 december 2022 een evenement buiten de iconische Frere Hall in Karachi, Pakistan. Sikh-, hindoeïstische, christelijke, bahá’í- en transgendergemeenschapsleiders verenigden zich in een gebedskring en wensen het Joodse volk een zeer gezegende Chanoeka . De groep heeft gezworen de duisternis van haat uit dit land te verdrijven en de vreugde van liefde en vrede te verspreiden. Deze historische ceremonie werd gevolgd door een ander evenement om Chanoeka en Kerstmis te vieren. Religieuze leiders deelden boodschappen van liefde en vrede aan joodse en christelijke gemeenschappen over de hele wereld.

 » Ammwec organiseert iftars in Joodse tempels in Amerika. Het Joodse volk houdt ervan ons in hun plaats van aanbidding te hebben en daarom deze Chanoeka #Schijn een licht evenement in mijn woonplaats is belangrijk voor mij,” zei Anila. « Allama Sb en alle religieuze leiders die zich bij AMMWEC en ICPH hebben aangesloten, zijn kampioenen voor vrede en zij zijn de beste rolmodellen voor de kinderen van Pakistan », voegde Anila eraan toe.

“Dit historische Hanukkah #ShineALight-evenement zal de geschiedenis ingaan als bewijs dat Pakistanen vredelievende mensen zijn. zei Allama Ahsan Siddiqui. De heer Michael Gibbs van het consulaat van de Verenigde Staten nam deel aan de vieringen van het uitsnijden van de taart. Allama Ahsan Siddiqui en zijn toegewijde team van interreligieuze leiders bouwen aan eenheid en versterken minderheden om Pakistan te versterken. Anila Ali en Allam Ahsan Siddiqui zijn co-voorzitters van de IRF Karachi Roundtable.

« ShineALight-evenementen zijn in heel Pakistan georganiseerd door jonge mensen die verandering brengen en die een toleranter Pakistan willen », zegt Anila Ali, president van AMMWEC en voorzitter van de International Religious Freedom Roundtable voor Pakistan.

Anil Ali
Ammwec
+1 202-600-5186
[email protected]
Bezoek ons ​​op sociale media:
Facebook
Twitter

//platform.twitter.com/widgets.js

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Douane neemt 2.757 kg cocaïne in beslag

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief E-mail ...

Start van de haalbaarheidsstudie voor de interieurrestauratie van het Justitiepaleis in Brussel

Om deze ingrijpende restauratie en renovatie voor te bereiden, zal een voorbereidende haalbaarheidsstudie worden opgestart. Dit onderzoek zal een overzicht geven van de algemene staat van het gebouw. Het zal zich vooral richten op de technische aspecten...

18 ‘Ontmoetingen’

السودانو بوركينا فاسو van و مالي Dit is het geval أعلى مستوى تنبيه, انضمام Hoe u uw geld kunt verdienen و اليمن. النينيو المحتملة – وهي ظاهرة تح في وسط تثير أيضًا المخاوف من التق Het is mogelijk om het...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.