AccueilNederlandIndonesië, Qatar, Saoedi-Arabië...

Indonesië, Qatar, Saoedi-Arabië en landen waar buitenechtelijke seks verboden is

Seks is altijd iets heel normaals geweest, maar in de meeste gevallen lijkt het een taboe-onderwerp waar mensen niet openlijk over durven te praten.

Natuurlijk is er het andere uiterste, waar alles gedeeld wordt zonder filter. Maar er zijn landen waar seks gepaard gaat met bepaalde regels en bepalingen. Op 7 december besloot Indonesië om buitenechtelijke seks illegaal te maken. Evenzo wordt het samenwonen tussen een man en een vrouw zonder een huwelijk te zijn aangegaan, gestraft met gevangenisstraf.

Het lijkt ons misschien vreemd, maar het is een feit dat Indonesië verre van het eerste land is waar er regels zijn rond seks. Maar dat heeft ons ertoe aangezet om nog vijf landen op te pakken waar buitenechtelijke seks illegaal is.

5. Egypte

In het land van de piramides en farao’s is seks hebben zonder getrouwd te zijn met de ander illegaal en strafbaar. En soms hoef je niet eens geslachtsgemeenschap te hebben om straf te volgen.

Zo werd tv-presentatrice Doha Salah in 2017 veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf en een boete voor het bespreken van buitenechtelijke seks met haar gasten in de uitzending.

4. De Filippijnen

We hebben het hier niet over een islamitisch land, maar er zijn ook bepaalde beperkingen op seks buiten het huwelijk. Ze houden echter meer verband met overspel, wat eigenlijk tegen de wet is. Want als een getrouwde vrouw seks heeft met een man die niet haar echtgenoot is, overtreedt ze de wet.

Samenwonen tussen een man en een vrouw die niet getrouwd zijn, is tegen de regels.

3. Iran

En vanaf hier wordt het een beetje ruwer. De reden is dat de straf in Iran voor buitenechtelijke seks 100 zweepslagen is voor overtreders. Volgens RNN zijn er gevallen waarin overspel strafbaar is met steniging…

2. Saoedi-Arabië

Ook hier is geseling een standaard strafmethode. Maar het interessante is dat de wetshandhavingsautoriteiten eisen dat vier respectabele mensen aanwezig waren en getuige waren van de inbraak bij het paar.

1. Katar

We eindigen met de gastheren van de FIFA World Cup dit jaar. Het land heeft ook seks buiten het huwelijk verboden, wat voetbalfans behoorlijk ongerust maakte in de maanden voorafgaand aan de start van het WK 2022.

Overtreders worden gestraft met maximaal een jaar gevangenisstraf. Maar als je een moslim bent en deze regels overtreedt, kun je een extra straf krijgen: geseling. Getrouwde moslims die gezondigd hebben, kunnen ter dood worden veroordeeld door steniging.

Afghanistan, Pakistan en Somalië behoren ook tot de landen waar seks buiten het huwelijk niet alleen verkeerd is, maar ook tegen de wet.

Foto door Taryn Elliott:

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De beste manier om geld uit te geven

Het is mogelijk om het apparaat in te schakelen. Werkingswijze: Gebruik van het apparaat. op 20-24 december 2023 – Hoe u uw geld kunt verdienen علي عويري ndi anthu”. Zoek naar "het programma van de klant" أومونثو...

Hoe staan jongeren tegenover de klimaatuitdaging? Een studie van de UCL

Via een uitgebreid praktijk onderzoek bij jongeren uit het hele land werd dit alles onderzocht. Daarbij werd ook bekeken of er verschillen zijn in onder meer de perceptie van de klimaatuitdaging op basis van sociaal-economische categorieën of leeftijdsgroepen. Om de...

PERSBERICHT van de Interministeriële Conferentie Volksgezondheid

Zelfs als de sterkste virale circulatie nu achter ons ligt, circuleren de verschillende luchtweginfecties nog steeds aanzienlijk in onze samenleving. Waakzaamheid blijft dus geboden om het risico op infectie te verkleinen, zeker voor kwetsbare mensen zoals ouderen of...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.