AccueilNederlandGwen Stefani wordt...

Gwen Stefani wordt op 53-jarige leeftijd weer moeder

De Amerikaanse zangeres Gwen Stefani en haar man Blake Shelton verwachten een kindje. Het paar besloot tot een IVF-procedure om opnieuw een prachtige baby te baren.

De BN’ers zelf hebben nog niet gereageerd op de blijde gebeurtenis. Maar insiders delen graag details over het persoonlijke leven van het sterrenpaar.

Zo vertelde een insider aan The International Business Times dat de 53-jarige Stephanie al verschillende IVF-procedures heeft ondergaan, maar dat ze allemaal niet succesvol waren. Tot nu. De bron beweert dat de vierde zwangerschap van Gwen een echt wonder is voor het paar en hintte naar het geslacht van de ongeboren baby.

‘Gwen en Blake zeggen dat het absoluut een kerstwonder is dat ze eindelijk zwanger is. Shelton heeft al roze cowboylaarzen en een hoed voor zichzelf gekocht,’ onthulde hij.

“Ze was hoopvol na elke poging en teleurgesteld als het niet lukte. Ze was zo wanhopig op zoek naar een kind met Blake dat ze in wanhoop verviel, waar hij mee te maken kreeg. Hij haatte het om Gwen zo te zien”, aldus de bron.

Dit alles was « te emotioneel uitputtend ». Stephanie besloot het nog een keer te proberen en deze keer werden hun gebeden verhoord. De timing had niet perfecter kunnen zijn.

« Shelton nadert het einde van zijn ambtstermijn als rechter bij ‘The Voice’, en dat betekent dat hij meer tijd zal hebben om aan hun baby te besteden », aldus de insider.

Gwen Stefani en Blake Shelton begonnen te daten in 2015. Zes jaar later besloten ze hun relatie te legaliseren. De twee gaan in juli 2021 trouwen op de ranch van de zanger. De aanstaande baby wordt Shelton’s eerste kind met Stefani.

De No Doubt-zangeres heeft al drie kinderen uit haar vorige huwelijk met muzikant Gavin Rossdale: zonen Kingston James McGregor Rossdale, Zuma Nesta Rock Rossdale en Apollo Bowie Flynn Rossdale.

Foto: Stefani speelt « Wind It Up » tijdens The Sweet Escape Tour in 2007 in het Jones Beach Theatre in Wantagh, New York, Verenigde Staten / Public Domain

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Oekraïense vluchtelingen in de EU hebben meer steun nodig

Vandaag lanceert Caritas Europa haar nieuwe analyse over de implementatie van de Tijdelijke Beschermingsrichtlijn (TPD), gebaseerd op een enquête uitgevoerd in 21 landen. Een grote meerderheid van de vluchtelingen heeft moeite om toegang te krijgen tot betaalbare huisvesting...

Resultaten van de veiling van schatkistcertificaten van 06 juni 2023

Het Federaal Agentschap van de Schuld kondigt aan dat het de biedingen op de veiling van schatkistcertificaten van vandaag voor een totaalbedrag van 2,195 miljard euro heeft aanvaard. Dit bedrag is als volgt over de lijnen verdeeld: ISIN-code: BE0312790620...

Resultaten van de aanbesteding van Schatkistcertificaten van 06 juni 2023

Het Federaal Agentschap van de Schuld deelt mee dat het vandaag voor een totaalbedrag van EUR 2.195 miljard in Schatkistcertificaten heeft aanbesteed, als volgt verdeeld over de lijnen : ISIN Code : BE0312790620 - 14/09/2023Opgenomen (EUR miljard) : 0.955Gew. gemid....

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.