AccueilNederlandEerste dag van...

Eerste dag van de voetbalsteward

Wie ooit een voetbalwedstrijd in een stadion heeft bijgewoond of er een op televisie heeft gezien, heeft al een voetbalsteward gezien. In hun kenmerkende oranje jasjes of hesjes begroeten ze supporters in de stadions, controleren ze kaartjes, staan ​​ze bij de evacuatiepoorten en zien ze toe op naleving van de interne regels. Ze keren de actie op het veld de rug toe en houden constant de tribunes in de gaten. Stewards hebben veel taken. Bovendien vervullen de meeste stewardessen deze functie vrijwillig.
Toch krijgen stewards niet altijd het respect dat ze verdienen. Dat stellen ze zelf in een enquête georganiseerd door de FOD Binnenlandse Zaken naar aanleiding van de Dag van de Voetbalsteward. Niet alleen de fans, maar ook het publiek waardeert ze niet op hun werkelijke waarde. Via de campagne Wederzijds Respect, uitgebreid toegelicht tijdens de Football Steward Day, wil de FOD Binnenlandse Zaken daar verandering in brengen. Deze campagne heeft tot doel de relatie tussen burgers en veiligheidsprofessionals te versterken. Een toolkit voor het opzetten van lokale dialoogplatforms zal voetbalclubs en supportersverenigingen helpen om vanaf komend voorjaar constructieve en verbindende dialogen aan te gaan.

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

De beste manier om geld uit te geven

Het is mogelijk om het apparaat in te schakelen. Werkingswijze: Gebruik van het apparaat. op 20-24 december 2023 – Hoe u uw geld kunt verdienen علي عويري ndi anthu”. Zoek naar "het programma van de klant" أومونثو...

Hoe staan jongeren tegenover de klimaatuitdaging? Een studie van de UCL

Via een uitgebreid praktijk onderzoek bij jongeren uit het hele land werd dit alles onderzocht. Daarbij werd ook bekeken of er verschillen zijn in onder meer de perceptie van de klimaatuitdaging op basis van sociaal-economische categorieën of leeftijdsgroepen. Om de...

PERSBERICHT van de Interministeriële Conferentie Volksgezondheid

Zelfs als de sterkste virale circulatie nu achter ons ligt, circuleren de verschillende luchtweginfecties nog steeds aanzienlijk in onze samenleving. Waakzaamheid blijft dus geboden om het risico op infectie te verkleinen, zeker voor kwetsbare mensen zoals ouderen of...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.