AccueilNederlandBeware Wolves geeft...

Beware Wolves geeft de vijf fasen van de maan vrij

Een reis naar verlichting

BOSTON, VERENIGDE STATEN, 15 december 2022 /EINPresswire.com/ – Pas op voor wolven; is een mysterieuze artiest met een ingenieuze inslag, rauwe zang en opmerkelijke songwritingvaardigheden. Voor het eerst in de geschiedenis van de muziekindustrie (althans de moderne) bracht Beware Wolves negen delen van in totaal 81 nummers uit, in minder dan 30 dagen .

De singer/songwriter begon op 3 augustus met het uitbrengen van zijn bloemlezing, gevolgd door elke drie dagen een nieuw deel. Elk van de eerste 5 delen heeft in totaal 9 nummers die variëren in duur, behalve het 5e dat in totaal 11 nummers heeft. De akoestisch gedreven themamuziek lokt de luisteraars naar een reis van vragen en verkenningen.

« Een album vol sterke nummers, op zichzelf, maar samen, in die volgorde, heeft het een onstabiel momentum dat druk uitoefent op de resterende volumes om het traject te corrigeren. » Moataz Gwaily van Sistra op deel 5

De artiest reflecteert het beste op zijn muziek via de kunstwerken van de albums die de verschillende fasen van de maan laten zien; beginnend met totale duisternis in deel één tot het een volle maan bereikt in deel 5. Hij kiest voor conceptuele en visuele interpretatie via de tekens op het kunstwerk die zich opbouwen om zijn uiteindelijke vorm van voltooiing te bereiken.

“Deze muziek reist grenzeloos met de wind mee en brengt oneindige melodieën met zich mee die verloren gaan in de universele energie die alle mensen verbindt. Pas op Wolves componeert niet, hij laat zich meeslepen door instinct, door de oerstem die in zijn ziel schreeuwt.” Edgar Allan Poets – Pas op voor wolven Deel 3

Zet je schrap voor authenticiteit als geen ander, exclusief op Spotify en Bandcamp.

Mena Ezzat
Naqada Muziekbeheer
+20 111 717 9758
mail ons hier
Bezoek ons ​​op sociale media:
Facebook
Twitteren
LinkedIn
Ander

//platform.twitter.com/widgets.js

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Verstandig gebruik van antibiotica en meer onderzoek nodig om antimicrobiële resistentie aan te pakken

Het Parlement nam donderdag zijn aanbevelingen aan voor een gecoördineerde EU-respons op de gezondheidsbedreigingen van antimicrobiële resistentie. In een resolutie aangenomen met 525 stemmen voor, 2 stemmen tegen en 33 onthoudingen, zeggen EP-leden dat het aanpakken van antimicrobiële resistentie (AMR)...

Vraag: De naam van het « hoofdstuk » van het programma is een van de beste manieren om geld te verdienen ل المساعدات الإنسانية دون عوائق

Hoe u uw geld kunt verdienen, hoe u uw geld kunt verdienen Dit is het geval U kunt uw geld verdienen met het betalen van uw geld, de kosten van het betalen van uw geld «وصول المساعدا -verdwaseel الإنسانية...

Toekenning van sociale rechten aan de mantelzorger

In de huidige regelgeving is er een discrepantie tussen de federale en de Vlaamse regelgeving. Het decreet Vlaamse sociale bescherming spreekt over 5,5 punten op de som van de modules IADL (instrumentele algemene dagelijkse levensverrichtingen) en ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) om...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.