AccueilNederlandتركيا ستزود أوكرانيا...

تركيا ستزود أوكرانيا بالكهرباء – Almouwatin.Com

قالت زينب خريزي ، المديرة التنفيذية لشركة Karpowership التركية المشغلة لمحطة الطاقة العائمة ، في مقابلة مع وكالة الأناضول ، إن تركيا تعرض إرسال محطات طاقة عائمة إلى رومانيا ومولدوفا لتزويد أوكرانيا بالكهرباء.
وبحسب خريزي ، فإن المفاوضات جارية لتزويد كييف بـ400 ميغاواط من الكهرباء ، يتم توليدها في محطات طاقة عائمة ، سترسلها تركيا إلى رومانيا ومولدوفا ، ومن هناك سيتم تصديرها عبر خطوط نقل إلى أوكرانيا.

وأشار خريزي إلى أنه لا أحد يرغب الآن في إرسال الكهرباء إلى جيرانه قبل إضافة طاقة طاقة كاقة كائ كهربائية جson جج جיة جية جson.

Het is mogelijk om het apparaat in te schakelen. Hoe werkt het? أوكرانياHet is mogelijk om het apparaat in te schakelen.

وقال خريزي أيضًا: « إن إمداد أوكرانيا بالكهرباء عبر مولدوفا أو رومانيا مكن تقنيًا ومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقوascقا ومعقومعقومعقومعقومعقومعقومعقوascقا وuctًا وula Misschien. وفقا لها ، فإن سعر الكهرباء المعروضة مفيد ، و « العقبة الوحيدة يمكن أن تكون سياسية وبيرari ».

Referentie: https://www.pexels.com/photo/high-chimneys-and-buildings-of-central-heating-plant-from-above-9835979/

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Persuitnodiging Woensdag 22/03: Bilateraal onderhoud Ulf Kristersson, Eerste Minister van Zweden

Woensdag 22 maart 2022 ontvangt Eerste Minister Alexander De Croo zijn Zweedse ambtsgenoot Ulf Kristersson. De twee regeringsleiders zullen in aanloop naar de Europese Top van 23-24 maart van gedachten wisselen over actuele thema’s zoals migratie, economie en Oekraïne.Beide premiers...

Jehovah’s Getuigen massamoord in Hamburg, interview met Raffaella Di Marzio

Op 9 maart 2023 werden 7 Jehovah's Getuigen en een ongeboren kind gedood door een massale schutter tijdens een religieuze dienst in Hamburg. De moordenaar was een voormalig lid van de gemeente, die meer dan een jaar geleden...

Asiel en migratie: verblijfsrecht voor bepaalde categorieën staatlozen

Deze categorie staatlozen moet nu humanitaire regularisatie aanvragen. De instelling van dit verblijfsrecht biedt rechtszekerheid en vormt bescherming voor een groep mensen die door geen enkele staat als onderdaan wordt erkend en daardoor vaak tussen wal en schip...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.