AccueilNederlandOpenbaarmaking van de...

Openbaarmaking van de identiteit van de dader van de aanslag op de Istiklal-straat in Istanbul

Deze maandag 14 november, een dag na de terroristische aanslag in Istanbul, hebben de media de identiteit onthuld van de dader van de aanslag op de Istiklalstraat in de wijk Taksim, in het centrum van Istanbul.

De dader van de aanval is een Syrische burger genaamd Ahlam al-Bashir, een lid van de PKK-organisatie.

Ahlam Al-Bashir is een week geleden Turkije illegaal binnengekomen om de aanval uit te voeren.

Ahlam Al-Bashir kreeg zijn opleiding tot speciaal inlichtingenlid van de Arbeiderspartij van Koerdistan (PKK).

Turkse rechercheurs doorzochten in minder dan 24 uur 21 adressen in Istanbul en arresteerden 46 verdachten.

Ahlam Al-Bashir werd om 02.50 uur onderschept in het huis waar ze zich had verstopt in het Asnler-gebied na het uitvoeren van de operatie.

Van zijn kant maakte de Turkse minister van Justitie maandag bij zonsopgang bekend dat tot nu toe 46 mensen waren gearresteerd in verband met het bombardement, naast de dader van de aanval die de operatie uitvoerde.

Een gewelddadige explosie vond gisteren op zondag 13 november 2022 om 16:20 uur plaats in de Istiklal-straat in Istanbul, waarbij 6 mensen om het leven kwamen, van wie 4 op de plaats van het ongeval en 2 in het ziekenhuis, en 81 gewonden, van wie 2 in kritieke toestand.

Lahcen Hammouch

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Verstandig gebruik van antibiotica en meer onderzoek nodig om antimicrobiële resistentie aan te pakken

Het Parlement nam donderdag zijn aanbevelingen aan voor een gecoördineerde EU-respons op de gezondheidsbedreigingen van antimicrobiële resistentie. In een resolutie aangenomen met 525 stemmen voor, 2 stemmen tegen en 33 onthoudingen, zeggen EP-leden dat het aanpakken van antimicrobiële resistentie (AMR)...

Vraag: De naam van het « hoofdstuk » van het programma is een van de beste manieren om geld te verdienen ل المساعدات الإنسانية دون عوائق

Hoe u uw geld kunt verdienen, hoe u uw geld kunt verdienen Dit is het geval U kunt uw geld verdienen met het betalen van uw geld, de kosten van het betalen van uw geld «وصول المساعدا -verdwaseel الإنسانية...

Toekenningsvoorwaarden van de werkhervattingspremie ten laste van de uitkeringsverzekering

Het ontwerp van koninklijk besluit stelt de voorwaarden vast waaronder een werkhervattingspremie van 1 000 euro kan worden toegekend aan de werkgever, waarbij een erkende gerechtigde die zich in het tijdvak van invaliditeit bevindt in het kader van de uitkeringsverzekering voor...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.