AccueilNederland2023 financiering van...

2023 financiering van het Asbestfonds

Elk jaar bepaalt een koninklijk besluit, op voorstel van het Beheerscomité Beroepsziekten en op basis van begrotingsprognoses, het aantal kwartalen waarvoor de bijdrage verschuldigd is. Voor de jaren 2020 en 2021 was de werkgeversbijdrage voor twee kwartalen verschuldigd en voor het jaar 2022 voor drie kwartalen. Fedris heeft op 14 september 2022 aan het Beheerscomité Beroepsziekten een inventaris van inkomsten en uitgaven voorgelegd om het scenario voor de financiering van het jaar 2023 te bepalen.
Rekening houdend met de budgettaire vooruitzichten, legt het ontwerp van koninklijk besluit de financiering van het Asbestfonds ten laste van de werkgevers voor 2023 vast op drie vierde van de werkgeversbijdragen.

Het project wordt voor advies voorgelegd aan de Raad van State.

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Wat is de VN-Mensenrechtenraad? europahoy.nieuws

Is nieuwe sessie De bijeenkomst, die maandag begint, is de langste tot nu toe, tot april, en belooft een volle agenda, met aanhoudende oorlogen in Gaza, Soedan en Oekraïne, de situatie van mensenrechtenverdedigers over de hele wereld en meer...

UNHCR helpt duizenden mensen op de vlucht voor geweld door gewapende groepen in het noorden van Mozambique europahoy.new

Sinds het begin van de laatste uitbraak begin februari zijn ruim 70.000 mensen hun huizen ontvlucht naar zuidelijke districten, aldus het agentschap vrijdag. Alleen al in één district, Chiure, zijn ruim 56.000 mensen getroffen, terwijl ruim 33.000 mensen zijn...

Studenten gastronomie plannen een recept voor de toekomst van Madagaskar europahoy.new

Op de Beabo Primary School in Ambovombe, in het zuiden van Madagaskar, strijden teams van studenten om het lekkerste en meest voedzame voedsel te bereiden met behulp van lokaal beschikbare producten die hopelijk hun ouders en anderen zullen aanmoedigen...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.