AccueilNederlandCrisiscentrum: overheidsopdracht voor...

Crisiscentrum: overheidsopdracht voor een contact center en tijdelijke verlenging van de vorige opdracht

Tijdens noodsituaties heeft de bevolking vaak een grote behoefte aan informatie. Om de synergie te bevorderen tussen alle autoriteiten die in België betrokken zijn bij noodplanning en crisisbeheer heeft het Nationaal Crisiscentrum een gecentraliseerde contact center-infrastructuur opgezet. De federale, provinciale en gemeentelijke overheden kunnen zich beroepen op deze infrastructuur bij noodsituaties die op hun niveau worden beheerd.

Het Nationaal Crisiscentrum beschikt sinds 1 januari 2011 over deze contact center-infrastructuur. Het laatste contract had betrekking op de periode tussen 1 januari 2018 en 31 december 2021. 

Het Crisiscentrum (FOD Binnenlandse Zaken) start nu een nieuwe overheidsopdracht op, via openbare procedure, voor de installatie van een nieuw contact center. Deze overheidsopdracht zou moeten worden gegund voor vier jaar in de loop van het eerste semester van 2023. In afwachting wordt voorgesteld om het raamcontract met de huidige firma te verlengen .

Lien de la source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Persuitnodiging Woensdag 22/03: Bilateraal onderhoud Ulf Kristersson, Eerste Minister van Zweden

Woensdag 22 maart 2022 ontvangt Eerste Minister Alexander De Croo zijn Zweedse ambtsgenoot Ulf Kristersson. De twee regeringsleiders zullen in aanloop naar de Europese Top van 23-24 maart van gedachten wisselen over actuele thema’s zoals migratie, economie en Oekraïne.Beide premiers...

Jehovah’s Getuigen massamoord in Hamburg, interview met Raffaella Di Marzio

Op 9 maart 2023 werden 7 Jehovah's Getuigen en een ongeboren kind gedood door een massale schutter tijdens een religieuze dienst in Hamburg. De moordenaar was een voormalig lid van de gemeente, die meer dan een jaar geleden...

Asiel en migratie: verblijfsrecht voor bepaalde categorieën staatlozen

Deze categorie staatlozen moet nu humanitaire regularisatie aanvragen. De instelling van dit verblijfsrecht biedt rechtszekerheid en vormt bescherming voor een groep mensen die door geen enkele staat als onderdaan wordt erkend en daardoor vaak tussen wal en schip...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.