AccueilNederlandHet Filali-echtpaar klaagde...

Het Filali-echtpaar klaagde aan wegens verontschuldiging van terrorisme en antisemitische uitlatingen

Aangekomen in Frankrijk eind juli 2021, is het Filali-stel, dat politiek asiel zocht in Frankrijk na een mislukking in China, niet meer beïnvloeders dan politieke tegenstanders; ze proberen gewoon naam voor zichzelf te maken, denkend dat ze beroemd zullen worden door hun anti-Marokkaanse tweets om te hopen in Frankrijk te gaan wonen.

Maar terwijl ze een minderheid van critici van Marokko’s openheid naar Israël wilden plezieren, onthulde het paar hun antisemitische aard, sympathiserend met de terroristische organisatie Hezbollah en neonazi’s.

De twee valse tegenstanders wekten echter, nadat ze waren ontmaskerd door de televisiezender I24, de woede van de Frans-Joodse gemeenschap op na de publicatie van een foto waarop ze de beroemde « quenelle » (omgekeerde nazi-groet) reproduceren, een gebaar dat, zoals we herinner me, had een zekere Franse komiek Dieudonné veel geld gekost.

De favoriete thema’s van het paar waren de identificatie van de jood met het « permanente gevaar », de morele en spirituele schadelijkheid van de joden, de demonisering van het jodendom als een symbolisch beeld van alle kwaad, het « joods-vrijmetselaars » gevaar, de combinatie van argumenten van modern antisemitisme met stereotypen die putten uit het meest gewelddadige antisemitische vocabulaire.

Zonder zich bewust te zijn van hun antisemitische karakter en hun ongezonde ambitie om hun imago als tegenstanders te gebruiken om zich in Frankrijk te vestigen en meer vertrouwensdelicten te plegen zoals ze in Marokko deden voordat ze naar Frankrijk vluchtten. Chinavielen sommige Franse media regelrecht in hun valse realiteit en presenteerden hen als echte tegenstanders die de status van politiek vluchteling zouden moeten krijgen, terwijl ze wisten dat ze nog steeds in het bezit waren van hun Marokkaanse paspoorten.

In het commentaar van een activist op sociale netwerken, verwijzend naar een artikel gepubliceerd in de online media Aljarida24, onder de titel « Het Filali-paar … Van antisemitisme tot zwerven in Israël, asiel zoeken » stelt dat: « Wat het paar aan het doen is, is alleen valse verzinsels en bedrog om asiel te krijgen in Frankrijk, alsof Frankrijk en Israël dwazen zijn, maar de dwaas en de verliezer van het verhaal is het Filali-stel zelf.

Gelukkig reageerde het Bureau National de Vigilance Contre l’Antisémitisme (BNVCA) snel en bracht het een persbericht uit waarin het aankondigde “besloten te zijn de zaak door te verwijzen naar het Franse bureau voor de bescherming van vluchtelingen en staatlozen (OFPRA), per aangetekende brief, om het te vragen om te weigeren om asiel in Frankrijk of enige bescherming te verlenen” aan dit paar, aangezien het “ondenkbaar en onsamenhangend zou zijn dat deze personen die Frankrijk beledigen, daar zouden worden beschermd en verwelkomd.

Politiek asiel verlenen aan valse tegenstanders, maar echte antisemieten, zou een misdaad tegen de herinnering zijn.

De BNVCA, een vereniging waarvan bekend is dat ze dicht bij Israëlisch rechts staat, heeft ook aangekondigd dat ze een klacht heeft ingediend tegen het Filali-echtpaar wegens « aanzetten tot haat en » gevaar voor de openbare orde.

Lien source

Publicitéspot_img

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

Verstandig gebruik van antibiotica en meer onderzoek nodig om antimicrobiële resistentie aan te pakken

Het Parlement nam donderdag zijn aanbevelingen aan voor een gecoördineerde EU-respons op de gezondheidsbedreigingen van antimicrobiële resistentie. In een resolutie aangenomen met 525 stemmen voor, 2 stemmen tegen en 33 onthoudingen, zeggen EP-leden dat het aanpakken van antimicrobiële resistentie (AMR)...

Vraag: De naam van het « hoofdstuk » van het programma is een van de beste manieren om geld te verdienen ل المساعدات الإنسانية دون عوائق

Hoe u uw geld kunt verdienen, hoe u uw geld kunt verdienen Dit is het geval U kunt uw geld verdienen met het betalen van uw geld, de kosten van het betalen van uw geld «وصول المساعدا -verdwaseel الإنسانية...

Toekenning van sociale rechten aan de mantelzorger

In de huidige regelgeving is er een discrepantie tussen de federale en de Vlaamse regelgeving. Het decreet Vlaamse sociale bescherming spreekt over 5,5 punten op de som van de modules IADL (instrumentele algemene dagelijkse levensverrichtingen) en ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen) om...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.