AccueilNederlandNavalny's fonds onthulde...

Navalny’s fonds onthulde het geheime leven van Sergei Lavrov – europeantimes.news

Het onderzoek beweert dat zijn andere vrouw op onverklaarbare wijze dure eigendommen bezit.

Sergei Lavrov is sinds 2004 minister van Buitenlandse Zaken. Hij is nu kandidaat voor het parlement, wat suggereert dat hij na de verkiezingen geen minister meer zal zijn.

Het anti-corruptiefonds van Aleksej Navalny, dat vorig jaar vooral beroemd werd door zijn onderzoek naar het kasteel van Vladimir Poetin in Gelendzhik nabij de Zwarte Zee, heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd. Het gaat over het geheime leven van minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov, die momenteel aan het hoofd staat van de lijst van Verenigd Rusland voor de parlementsverkiezingen die vandaag zijn begonnen. De 71-jarige Lavrov is sinds 2004 de Russische minister van Buitenlandse Zaken.

Tijdens de verkiezingscampagne bracht Lavrov meer dan een week door op een jacht met een vrouw die zijn geheime echtgenote Svetlana Polyakova heette, aldus het onderzoek. Polyakova vergezelt hem op zakenreizen in het staatsvliegtuig en soms neemt Lavrov haar dochter, haar moeder en haar nichtje mee. Bovendien rustte de dochter van Polyakova in de villa en het jacht van miljardair Oleg Deripaska op Sardinië.

Lavrov bracht van eind juli tot begin augustus 11 dagen door op het Saluzi-jacht in de Middellandse Zee, nabij Bodrum. Onderzoekers citeren tweets van een Turkse blogger met foto’s van het jacht en beschuldigingen dat Lavrov erop zat. Het pad van het jacht wordt ook bewaakt met een volgplatform.

Bovendien bezit Svetlana Polyakova, een voormalig medewerker van het ministerie van Buitenlandse Zaken, een huis van 260 vierkante meter in het centrum van Moskou, en haar dochter Polina heeft voor £ 4,4 een 9,4 jaar oud appartement gehuurd in de wijk Kensington in Londen. miljoen. . Op Instagram, plaatste Polina een foto van zichzelf terwijl ze Saluzi verwijderde van het dek van het jacht dat uit Bodrum vaart. Onderzoekers hebben ook informatie over hoe en wanneer Svetlana Polyakova arriveerde en Bodrum Airport verliet met een zakenvliegtuig. De huur voor het jacht kost 480.000 dollar per week.

De afgelopen 7 jaar heeft Polyakova 60 keer samen met Lavrov’s officiële vliegtuig gereisd. Bij sommige evenementen waar ze naartoe reisden, werden ze in het openbaar gefotografeerd. Svetlana is bezig film productie. Ze speelde ook in een cameo-rol in de film « Hero » met Dima Bilan.

In 2014 vloog Polyakova met vliegtuigen van Oleg Deripaska in Oostenrijk, Duitsland, Montenegro en Sardinië. In Montenegro staat de villa van Overseas Assets Management, verbonden aan Deripaska. En een villa op Sardinië, opnieuw verbonden met de miljardair, noemt Polyakova haar tweede thuis.

Volgens de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken heet de vrouw van Lavrov Maria. Elk jaar geeft de minister van Buitenlandse Zaken het jaarinkomen van het gezin op, dat gemiddeld 8-10 miljoen roebel bedraagt ​​(1.000 roebel is ongeveer 12 euro). Volgens een onderzoek van de website Insider bedraagt ​​het officiële bezit van de familie 600 miljoen roebel, maar dat is niets vergeleken met het bezit van Svetlana Polyakova.

« De makers van dit pseudo-onderzoek verbergen hun doelen niet – vernietigen en vernietigen », zei woordvoerster Maria Zakharova van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Goebbels propaganda. Een beetje waarheid wordt genomen, een leugen wordt toegevoegd en het wordt naar de waarheid geduwd. Ten derde betwist niemand de professionaliteit van Sergei Lavrov, zelfs zijn gemene tegenstanders niet. “

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Lien source

Publicité

Plus articles a lire

spot_img
spot_img

Faites la subscription avec nous

Lire ausi The European Times.

Lire la suite

FOD Justitie publiceert jaarverslag 2023 : Met mensgerichtheid maken we het verschil 

Met mensgerichtheid maken we het verschil De federale overheidsdienst Justitie brengt zijn jaarverslag 2023 uit. Dat belicht een aantal opvallende projecten van het afgelopen jaar binnen ons departement, het proces van de aanslagen van Brussel en workshops rond agressie in...

De Heer legt in ons de zaden van zijn Woord europahoy.news

Samen met de pelgrims op het Sint-Pietersplein dacht paus Franciscus na over het beeld van het zaaien en het zaad dat het Evangelie voorstelt. En hij uitte ook zijn bezorgdheid over de ‘in odium fidei’-moorden in de Democratische...

Officiële reis van ZM de Koning naar Estland, Litouwen en Letland europahoy.news

De reis begint in Tallinn, waar Zijne Majesteit een bilaterale ontmoeting zal houden met de president van de Republiek Estland, Alar Karis, waarna hij het parlement (Riigikogu) zal bezoeken. Hij zal de reis naar Estland voltooien met een...

Profitez d'un accès exclusif à l'ensemble de notre contenu

Bientôt, nous aurons un abonnement en ligne et vous pourrez débloquer tous les articles que vous rencontrerez.